Petzl Aria 2 RGBTuotenumero: 3136506

Petzl
Otsavalaisin
450 lm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3136506
Aria 2 RGB on kompakti otsalamppu, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Otsalamppu sopii hyvin esim. huoltoteknikoille, näyttämötyöntekijöille, rakennusalalla työskenteleville jne.
Prisjakt
52,00 €
Sis. ALV
9 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3136506
Aria 2 RGB on kompakti otsalamppu, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Otsalamppu sopii hyvin esim. huoltoteknikoille, näyttämötyöntekijöille, rakennusalalla työskenteleville jne.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Aria 2 RGB on kompakti otsalamppu, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Otsalamppu sopii hyvin esim. huoltoteknikoille, näyttämötyöntekijöille, rakennusalalla työskenteleville jne. Kestävä, kompakti ja iskunkestävä rakenne (IK07, kestää max. 2 metrin pudotuksen). Valkoisella normaalivalolla sekä punaisella, vihreällä tai sinisellä pimeässä valaisua varten.

Kahdella valotilalla
Valkoisella normaalivalolla on kaksi valotilaa: leveä valotila lähietäisyydellä työskentelyyn ja Mixed-valotila liikkumiseen. Valittavissa myös kolme valotehoa: MAX BURN TIME mahdollisimman pitkää käyttöaikaa varten, STANDARD optimaalista tehon ja käyttöajan välistä suhdetta varten ja MAX POWER maksimitehoa varten. Valaisimessa on myös valittavissa punainen, vihreä tai sininen valo pimeässä valaisua varten.

Helppokäyttöinen
Otsalampussa on kätevä painike, jolla voit nopeasti valita valotehon. Rakenne mahdollistaa lampun pään kulman säätämisen ylös- tai alaspäin. Lukitustoiminto estää lamppua syttymästä kuljetuksen tai säilytyksen aikana. Akkuvarauksen ilmaisin näyttää akun varaustason aina, kun otsalamppu sytytetään tai sammutetaan.

Käytännöllinen
Säädettävä otsapanta on symmetrinen hyvää istuvuutta varten. Se on myös irrotettava ja pestävä. Otsalampun voi kiinnittää kypärään käyttämällä Petzl Helmet Adapt- tai Slot Adapt -kiinnityslevyä. Otsalamppu toimitetaan kolmen pariston kanssa, mutta se on myös hybridimallisena yhteensopiva ladattavan CORE-akun kanssa (ei sisälly toimitukseen). Lamppu tunnistaa virtalähteen ja optimoi suorituskyvyn sen mukaan. Ladattava CORE-akku antaa lampulle enemmän valotehoa (600 lm MAX POWER-tilassa).
  • Kompakti
  • Otsalamppu on pölytiivis ja kestää hetkellisen upotuksen veteen
  • Valkoinen, vihreä, punainen ja sininen valo
  • Akun varaustason ilmaisin
  • Säädettävä otsapanta (irrotettavissa ja pestävissä)

Toimituksen sisältö

  • 3 kpl AAA/LR03-paristoja
Tekniset tiedot 
Akun/paristojen tyyppiR03, LR03/AAA
Paloaika110 h
VäriMusta
MalliAria 2 RGB
Paristojen lukumäärä3
Paristot sisältyvät toimitukseenKyllä
Suojausluokka (IP)IP67
Valovirta450 lm
Kantama maks.75 m
Kokonaispaino94 g

Spesifikaatiot

Kantama 115 m

Luumenit 450 lm

Akkumalli AAA

Paloaika 100 h

Ladattava Kyllä

EAN 3342540840195

Arvosteluita

Suosittelemme