Petzl Actik CoreTuotenumero: 3136508

Petzl
Otsavalaisin
600 lm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3136508
ACTIK® CORE-otsalamppu ladattavalla akulla! 600 luumenin ACTIK® CORE tarjoaa tehokkaan ja käytännöllisen valaisun juostessa, patikoidessa tai kiipeillessä.
Prisjakt
65,20 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään ma 23. syyskuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3136508
ACTIK® CORE-otsalamppu ladattavalla akulla! 600 luumenin ACTIK® CORE tarjoaa tehokkaan ja käytännöllisen valaisun juostessa, patikoidessa tai kiipeillessä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

ACTIK® CORE-otsalamppu ladattavalla akulla! 600 luumenin ACTIK® CORE tarjoaa tehokkaan ja käytännöllisen valaisun juostessa, patikoidessa tai kiipeillessä. Sen fosforoivan heijastimen ansiosta se on helppo löytää pimeässä, ja punainen valo estää sinua sokaisemasta ympärilläsi olevia. ACTIK® CORE toimitetaan ladattavalla CORE-akulla, mutta se on myös hybridimallisena yhteensopiva kolmen AAA-pariston kanssa (ei sisälly toimitukseen).

Valotoiminnot
Kaksi valotoimintoa: leveä valokeila, joka mahdollistaa valaisun lähietäisyydellä ja Mixed-valotoiminto liikkumiseen (leveä valaisuun lähietäisyydellä ja kohdistettu pidemmällä kantamalla). Valkoisella normaalivalolla on kolme valotehoa: MAX BURN TIME mahdollisimman pitkää käyttöaikaa varten, STANDARD optimaalista tehon ja käyttöajan välistä suhdetta varten ja MAX POWER maksimitehoa varten. Valaisimessa on myös valittavissa punainen valo pimeässä valaisua varten ilman häikäisyä (lisäksi strobotoiminto oman sijainnin näyttämistä varten hätätilanteessa). Helppokäyttöinen, valoteho ja valon väri helposti säädettävissä yhdellä painikkeella.

Käytännöllinen
Rakenne mahdollistaa lampun pään kulman säätämisen ylös- tai alaspäin. Lukitustoiminto estää lamppua syttymästä kuljetuksen tai säilytyksen aikana. Otsapanta on symmetrinen hyvää istuvuutta varten sekä heijastava. Se on myös irrotettava ja pestävä. Mukana tulevan säilytyspussin avulla voit muuntaa otsalampun käteväksi pieneksi lyhdyksi. Otsalampun voi kiinnittää kypärään tai polkupyörään käyttämällä Petzl Helmet Adapt- tai Bike Adapt 2-kiinnityslevyä.
  • Leveä ja kohdistettu valokeila
  • Akun varaustason ilmaisin
  • Ladattava
  • Säädettävä valokulma
  • Heijastava pääpanta

Toimituksen sisältö

  • 1 x ladattava Core-akku
  • 1 x säilytyspussi
Tekniset tiedot 
Akun tyyppiLitium
Paloaika100 h
VäriMusta/harmaa
MalliACTIK® CORE
Akkujen lukumäärä1
Akku sisältyy toimitukseenKyllä
Suojausluokka (IP)IPX4
Valovirta600 lm
Kantama100 m
Kokonaispaino88 g
LadattavaKyllä

Spesifikaatiot

Kantama 115 m

Luumenit 600 lm

Akkumalli AAA

Paloaika 100 h

Ladattava Kyllä

EAN 3342540838703

Arvosteluita

Suosittelemme