Gardena Liano XtremeTuotenumero: 3126549

Gardena
Puutarhaletku
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126549
Tekstiililetku GARDENA Liano™ Xtreme 20 m on ihanteellinen pitkäkestoiseen ja haastavaan kasteluun. Liano™ Xtreme on erittäin kestävä 20 metriä pitkä puutarhaletku, jonka halkaisija on 13 mm (1/2"), ja se sopii erinomaisesti keskikokoisiin puutarhoihin.
Prisjakt
66,80 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
20 m, 13 mm
5 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126549
Tekstiililetku GARDENA Liano™ Xtreme 20 m on ihanteellinen pitkäkestoiseen ja haastavaan kasteluun. Liano™ Xtreme on erittäin kestävä 20 metriä pitkä puutarhaletku, jonka halkaisija on 13 mm (1/2"), ja se sopii erinomaisesti keskikokoisiin puutarhoihin.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Tekstiililetku GARDENA Liano™ Xtreme 20 m on ihanteellinen pitkäkestoiseen ja haastavaan kasteluun. Liano™ Xtreme on erittäin kestävä 20 metriä pitkä puutarhaletku, jonka halkaisija on 13 mm (1/2"), ja se sopii erinomaisesti keskikokoisiin puutarhoihin. Käyttövalmiiseen Liano™ Xtreme -letkusarjaan sisältyy kiinteästi liitetyt Original GARDENA System -osat eli Liano™-sulkuliitin sekä Liano™-letkuliitin, kaksi hanaliitintä ja ruiskusuutin puhdistamiseen.

Puutarhaletku voidaan liittää kolmeen erikokoiseen hanaan toisen hanaliittimen sovittimen avulla. Liano™ Xtremen rakenne koostuu erittäin joustavasta PVC-sisäletkusta ja innovatiivisesta ulkoletkusta, joka on valmistettu äärimmäisen kestävästä tekstiilikudoksesta. Tämä yhdistelmä tekee kangaspäällysteisestä letkusta erityisen kestävän myös vaativaan puutarhan kasteluun. Kestävyyden ansiosta letku selviää pihan haasteista, kuten pihakiveyksestä ja ruusupensaista. Letkun saa helposti vedettyä myös talon kulmien ympäri. Kiitos kangaspäällysteen ja kevyen painon, pidempikestoinenkin kastelu sujuu helposti. Likaa hylkivä Liano™ Xtreme -letku on jopa 50 % kevyempi kuin perinteiset PVC-letkut. Kastelun jälkeen letku voidaan säilyttää tilaa säästävästi, koska se mukautuu käytettävissä olevaan tilaan. Vesiletku voidaan säilyttää esimerkiksi korissa, kassissa tai letkuvaunussa.

Liano™ Xtreme -letkun paineenkesto on 35 baaria, ja koska se on myös UV-säteilyn ja jäätymisen kestävä, letkua voi käyttää ympäri vuoden. Puutarhaletkussa ei ole haitallisia aineita, kuten ftalaatteja (<0,1 %), kadmiumia, lyijyä tai bariumia (<0,1 %). Tekstiililetku Liano™ Xtreme on Euroopassa valmistettu laadukas GARDENA-tuote. GARDENA myöntää tuotteelle 30 vuoden takuun, kun se rekisteröidään osoitteessa www.gardena.com/registration 3 kk:n kuluessa ostosta.

Toimituksen sisältö

  • kiinteästi liitetyt Original GARDENA System -osat (Liano™-sulkuliitin sekä Liano™-letkuliitin)
  • 2 kpl hanaliittimiä
  • 1 kpl ruiskusuutin
Tekniset tiedot 
Paineenkesto35 bar
Letkun pituus20 m
Letkun halkaisija13 mm

Spesifikaatiot

Letkun halkaisija 13 mm

Letkun pituus 20 m

EAN 4066407501867

Arvosteluita

Suosittelemme