PAX 11-512/400Tuotenumero: 3141297

PAX
Lämpöpatteri
yksi paneeli
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3141297
Paxin öljytäytteinen sähkölämmitin yhdellä paneelilla. Älykkäällä energiansäästötoiminnolla, joka mahdollistaa lämpötilan huonekohtaisen säädön älykkään termostaattiyksikön ansiosta.
Prisjakt
256,70 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
400 V
500x1200 mm
6 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3141297
Paxin öljytäytteinen sähkölämmitin yhdellä paneelilla. Älykkäällä energiansäästötoiminnolla, joka mahdollistaa lämpötilan huonekohtaisen säädön älykkään termostaattiyksikön ansiosta.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Paxin öljytäytteinen sähkölämmitin yhdellä paneelilla. Älykkäällä energiansäästötoiminnolla, joka mahdollistaa lämpötilan huonekohtaisen säädön älykkään termostaattiyksikön ansiosta. Öljytäytteisten lämpöpatterien etuna on miellyttävämpi sisäilma, koska lämpöpatteri ei kuivaa ilmaa. Ne ei myöskään kuumene siihen pisteeseen, että pölyhiukkaset palaisivat ja leviäisivät ympäri huoneistoa. Tämä taas edesauttaa miellyttävän sisäilman säilyttämistä etenkin niitä henkilöitä ajatellen, joilla herkemmät hengitystiet.

Paxin lämpöpatterit vaativat kiinteän asennuksen, jonka tulee suorittaa pätevä sähköasentaja. Pyydä asentajaa tarkistamaan huonekohtaisen liitännän jännite, jotta varmistut asennettavan lämmittimen ja asennuspaikan yhteensopivuudesta.

Lämpötilan säätöautomatiikan hyödyntäminen normaalieristetyssä talossa on hyvinkin energiatehokasta. Jokainen aste, jonka voit vähentää yli 20 °C tarkoittaa noin 3–5 % vähennystä lämmityskustannuksista. Pax-lämmittimet on suunniteltu muodostamaan mahdollisimman tasaisen ilman liikehdinnän paneelin ympärillä, ja näin ollen Pax ei valmistajana suosittele lämmittimen suojuksen käyttämistä. Takana olevaa laskostettua levyä kutsutaan konvektoriksi ja se on kehitetty siten, että sen pinta-ala on suurempi kuin perinteisten pattereiden. Tämän seurauksena lämmittimen kokoa voidaan pienentää säilyttäen kuitenkin saman lämmitystehon.

Suuntaa antavana ohjeena voidaan pitää, että noin 60-80 W per neliömetri yleensä kattaa lämmitystarpeen ylikuormittamatta lämmitintä (edellyttää kuitenkin normaalia huonekorkeutta 240/250 cm). Huonekorkeuden ollessa korkeampi, niin mitoitus lasketaaan tilavuuden perusteella: laske noin 25–35 W per m3. Ota lisäksi huomioon, että useat ikkunat ja suuret ulkoseinäpinta-alat voivat lisätä lämmitystarvetta verrattuna ohjeistukseen. Toisaalta taas lämmitystarve laskee pienillä ikkunoilla ja/tai pienemmillä ulkoseinäpinta-aloilla (jos tietyn huoneen lämpötila aina on ollut matalampi, niin voit ottaa tämän huomioon, ja lisätä lämmittimen tehoa). Lämmitin suuremmalla lämmitysteholla ei välttämättä lisää energiankäyttöä, vaan varmistaa lämmittimen normaalin käynnin verrattuna maksimikuormitettuun lämmittimeen. Valitsemalla suurempitehoisen lämmittimen vältät myös paneelien epämiellyttävän kuumenemisen. Päinvastainen vaikutus (alimitoitettu lämmitysteho) tarkoittaa, että lämmitin käy täydellä teholla, mikä taas aiheuttaa sen että paneelien kuumentuminen voidaan kokea epämiellyttävänä.
  • Älykäs energiansäästötoiminto
  • Piilotettu termostaatti
  • Yksi paneeli
Tekniset tiedot 
Adaptiivinen (itseoppiva)Ei
"Pilot wire" -komentojen määräEi ole
Leveys1200 mm
Digitaalinen ilmaisinEi
Syvyys80 mm
TehonsäätöMuu
SähköliitäntäMuu
Taajuus syöttöjännite50-50 Hz
JäätymisensuojapiiriKyllä
VäriValkoinen
Kulutuksen ilmaisinEi
Korkeus500 mm
Voidaan ohjata sovelluksellaEi
Suojausluokka (IP)IP24
Tuuletustoiminto (avoin ikkuna)Ei
IlmanpoistoaukkoYlhäällä/edessä
Soveltuu väyläyhteyteenEi
Sopii ohjattavaksi kaukosäätimelläEi
Liitäntäkaapelin pituus1,05 m
Etuosan materiaaliTeräs
Materiaali lämmityselementtiTeräs
Syöttöjännite400-400 V
KoristepinnallaEi
EtäohjauksellaEi
Läsnäoloindikaattorin kanssaEi
AikakytkimelläKyllä
Malli/versioStandardi
AsennustapaSeinä
AsennussuuntaVaakasuora
Öljy-/nestetäyttöinenKyllä
Ohjauspaneelin sijaintiSivu
OhjelmoitavaKyllä
SuojausluokkaI (maadoitettava)
Lämmitysteho1200 W
Paino24 kg
YlikuumenemissuojaKyllä
REACH-päivämäärä2021-09-10
REACH-asetuksen tiedonantovelvollisuusEi
Tyyppi/malli22-512LUXURY

Spesifikaatiot

Wattia 1200 W

Volttia 400 V

Korkeus 500 mm

Puhallin Ei

Lämmön poisto Etuosa, Yläosa, Ylös

Leveys 1200 mm

EAN 7391477627641

Sähkönumero 8133247

Suosittelemme