Leica Disto D5 PackageTuotenumero: 4041791

Leica
Etäisyysmittalaite
0,05-200 m
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4041791
Leica Disto D5 Package on etäisyysmittalaite lisävarustepaketilla. Erityisen hyvin soveltuva etäisyyksien mittaamiseen ulkotiloissa, myös kirkkaassa auringonvalossa.
Uusi
Prisjakt
1 188,20 €
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana
1 069,30 € -10%
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 4-5 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4041791
Leica Disto D5 Package on etäisyysmittalaite lisävarustepaketilla. Erityisen hyvin soveltuva etäisyyksien mittaamiseen ulkotiloissa, myös kirkkaassa auringonvalossa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Leica Disto D5 Package on etäisyysmittalaite lisävarustepaketilla. Erityisen hyvin soveltuva etäisyyksien mittaamiseen ulkotiloissa, myös kirkkaassa auringonvalossa. Digitaalinen Pointfinder-toiminto, korkea toiminnallisuus ja Leica DISTO Plan -sovellus mahdollistavat erilaisten mittaustilanteiden nopean ja tehokkaan ratkaisemisen. Tulokset voidaan helposti dokumentoida tukemaan tavoitteellista ja virheetöntä digitaalista työnkulkua. Sisäänrakennettu Pointfinder-kamera varmistaa, että kohde voidaan löytää, vaikka laserpistettä ei enää näkyisi, esimerkiksi kirkkaassa auringonvalossa. Paketti sisältää Leica DISTO D5-etäisyysmittalaitteen, Leica TRI 75-jalustan, Leica FTA 360-jalusta-adapterin ja metaBOX-säilytyslaatikon.

Erilaiset mittaustoiminnot, kuten Smart Horizontal Mode -tila esteiden yli mittaamiseen sekä profiili- ja kulmamittaukset varmistavat, että jokainen mittaustehtävä voidaan ratkaista sujuvasti. Pohjapiirrosten ja luonnosten luomista ja mittaamista varten mittaustulokset voidaan helposti lähettää Bluetoothin kautta Leica DISTO Plan -sovellukseen vain muutamalla napsautuksella.
  • Erilaiset mittaustoiminnot
  • Smart Horizontal Mode -tila esteiden yli mittaamiseen sekä profiili- ja kulmamittauksiin varmistaa, että jokainen mittaustehtävä voidaan ratkaista
  • Pohjapiirrosten ja luonnosten luomista ja mittaamista varten mittaustulokset voidaan helposti lähettää Bluetoothin kautta Leica DISTO Plan -sovellukseen vain muutamalla napsautuksella
Tekniset tiedot 
Käyttölämpötila-alue-10–+50 °C
Mittaustarkkuus± 1 mm
Mittausalue0,05–200 m
BluetoothKyllä
Kotelointiluokka (IP)IP54

Spesifikaatiot

Käyttötyyppi Akkukäyttöinen

EAN 7640180531265

Suosittelemme