3M Xtract Cubitron II 775LTuotenumero: 3142768

3M
Hiomalaikka
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3142768
3M Xtract™ Cubitron™ II -hiomakalvolaikka 775L patentoidulla monireikäisellä kuviolla, joka parantaa pölynpoistoa viimeistelytöissä. Osa 3M Xtract™ -sarjaa, suunniteltu optimaaliseen pölynpoistoon.
Prisjakt
3,20 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-16 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3142768
3M Xtract™ Cubitron™ II -hiomakalvolaikka 775L patentoidulla monireikäisellä kuviolla, joka parantaa pölynpoistoa viimeistelytöissä. Osa 3M Xtract™ -sarjaa, suunniteltu optimaaliseen pölynpoistoon.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

3M Xtract™ Cubitron™ II -hiomakalvolaikka 775L patentoidulla monireikäisellä kuviolla, joka parantaa pölynpoistoa viimeistelytöissä. Osa 3M Xtract™ -sarjaa, suunniteltu optimaaliseen pölynpoistoon. Monireikäinen laikka poistaa pölyn paremmin kuin 5- tai 6-reikäiset tuotteet, mikä lisää katkaisua ja pidentää huomattavasti laikan käyttöikää. Muotoilun ei tarvitse olla kohdakkain hioma-alustan reikien kanssa, mikä tekee laikkojen vaihtamisesta nopeaa, helppoa ja kätevää. Mukana 3M:n tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä, joka on vallankumouksellinen edistysaskel hiomatekniikassa. Kolmionmuotoinen keraaminen mineraali on suunniteltu leikkaamaan pinnan läpi tavanomaisten hiomavälineiden kaltaisen avaamisen tai "aurauksen" sijaan. Näin saadaan laikka, joka leikkaa jopa kaksi kertaa nopeammin ja kestää jopa kuusi kertaa kauemmin kuin perinteiset hioma-aineet. Kalvon selkämateriaali takaa erinomaisen repäisylujuuden, joustavuuden ja tasalaatuisen viimeistelyn erilaisilla pinnoilla.

Nämä laikat ovat ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon, ja soveltuvat monien eri pintojen, kuten metallien, komposiittien, Gelcoat-pinnoitteiden ja valkopuun, hiontaan. Kalvon selkämateriaali tarjoaa paremman repäisylujuuden paperilaikkoihin verrattuna, mikä lisää kestävyyttä ja säilyttää reunat. Parhaan tuloksen saavutat käyttämällä laikkoja yhdessä 3M Xtract™ -epäkeskohiomakoneiden kanssa. Avoin pintarakenne tarkoittaa, että hiomajyvät sijoitetaan niin, että niiden väliin jää tilaa, mikä auttaa poistamaan pölyn ja muun hiomajätteen ja estää jyvien hiomamineraalin tukkeutumisen. Kuormitusta vähentävän pinnoitteen ansiosta laikalla voi jatkaa hiomista myös hiottaessa pehmeitä puupintoja, maaleja ja muita materiaaleja, jotka yleensä tukkisivat laikan ja heikentäisivät hiontatehoa. Kaikki tämä lisää tuottavuutta ja vähentää materiaalin kulutusta. Hiomalaikkojen hiontateho säilyy paremmin ja ne kestävät pidempään, kun laikka ei tukkeudu pölystä. Patentoitu monireikäinen kuviomme 3M Xtract -tuotteissa poistaa pölyä nopeammin kuin viisi- tai kuusireikäiset tuotteet. Rakenne ei vaadi reikien kohdistamista hioma-alustan kanssa, joten laikan vaihto on nopeaa ja helppoa. Parhaan pölynpoiston saavuttamiseksi käytä tätä laikkaa 3M Xtract™ -alustan ja imuominaisuuden sisältävän epäkeskohiomakoneen kanssa (molemmat myydään erikseen).
  • 3M Xtract™:n patentoitu monireikäinen kuvio tarjoaa erinomaisen pölynpoiston, joka estää kuormituksen, lisää tuottavuutta ja tarjoaa puhtaamman työympäristön
  • 3M™:n vallankumouksellisen tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän tekniikka takaa nopean leikkauksen ja pitkän käyttöiän
  • Leikkaa jopa kaksi kertaa nopeammin kuin perinteiset hioma-aineet
  • Kalvon selkämateriaali takaa paremman repäisylujuuden ja säilyttää laikan reunat ehjinä
  • Ihanteellisia monenlaisiin pintoihin ja sovelluksiin, etenkin aineenpoistoon
  • 3M™ Hookit™ -tarrakiinnitysjärjestelmä tekee laikan vaihdosta helppoa ja optimoi laikan käyttöiän
Tekniset tiedot 
KäyttökohteetHionta, Pinnan valmistelu, Viimeistelyhionta
Pinnoitteen tyyppiAvoin pinta
Sidonnan tyyppiHartsi
Liitteen tyyppiTarranauha
Reiän kokoonpano800LG
Karkeus240+
Suurin nopeus6000 rpm
TaustamateriaaliKalvo
HiontamateriaaliTarkkuusmuotoiltu keraaminen
TyhjiötukiKyllä
Märkä tai kuivaMärkä- tai kuivahionta

Spesifikaatiot

EAN 00638060885710

Arvosteluita

Suosittelemme