Hultafors 590180Tuotenumero: 4041710

Hultafors
Työkalulaukku
21 taskua, 30 kg
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4041710
Ergonominen työkalutasku sähköasentajille ja teknikoille. Pienen lähettilaukun muotoinen tasku on suunniteltu käytettäväksi työn aikana, jotta työkalusi olisivat aina käden ulottuvilla.
Prisjakt
87,40 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4041710
Ergonominen työkalutasku sähköasentajille ja teknikoille. Pienen lähettilaukun muotoinen tasku on suunniteltu käytettäväksi työn aikana, jotta työkalusi olisivat aina käden ulottuvilla.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Ergonominen työkalutasku sähköasentajille ja teknikoille. Pienen lähettilaukun muotoinen tasku on suunniteltu käytettäväksi työn aikana, jotta työkalusi olisivat aina käden ulottuvilla. Laukku on valmistettu erittäin kestävästä ballistisesta polyesteristä, jonka kestävyys on 1 680 denieriä, jolla saavutetaan paras mahdollinen kestävyys ja käyttöikä. Takakylki on hieman kaareva ja pehmustettu parhaan istuvuuden takaamiseksi. Takapuolella olevien silmukoiden avulla voit myös kiinnittää sen suoraan vyöhösi, jolloin voit kantaa sitä lantiollasi (sopii enintään 60 mm leveisiin vöihin).

Vetoketjullinen kansi pitää varusteesi turvassa, kun niitä ei käytetä, ja kansi voidaan kääntää pois, joten taskua on helppo pitää auki ja työkaluihin on helppo päästä käsiksi. Siinä on yksi päälokero, jossa on useita taskuja, joiden avulla saat sähköasentajan työkalut ja testerit järjestykseen. Vuorotteleva punainen ja musta kangas helpottaa eri työkalujen ja taskujen erottamista toisistaan. Siinä on kannellisia ja vetoketjullisia taskuja herkkien laitteiden turvallista säilytystä varten. Siinä on myös ulkoinen rullamitan pidike, sähkömiehen teipin pidikehihna, vasarapidike, kynänpidikkeitä, avaimenperän pidike ja lenkkejä pienemmille työkaluille, kuten ruuvimeisseleille, sekä pieni lenkki karabiinihaan kiinnittämiseen.

Säädettävä olkahihna on pehmustettu, ja sen liukumaton pinta takaa mukavan ja helpon kantamisen. Se on irrotettava, ja metalliset karabiinihaat takaavat erinomaisen kestävyyden. Laukun päällä on lisäksi mukava kumikahva. Vetoketjut ovat kierteisiä nailonvetoketjuja – ne ovat erittäin kestäviä, ja niissä on suuret metallivetimet, joihin on helppo tarttua myös hanskat kädessä.
Tekniset tiedot 
VäriMusta/punainen
Leveys310 mm
Syvyys150 mm
Riippulukon salpaEi
Korkeus390 mm
IrtolokeroEi
MateriaaliKangas
Materiaalin laatuPolyesteri (ballistinen)
Olkahihnan kanssaKyllä
Lukon kanssaEi
TeleskooppikahvallaEi
Malli/versioTyökalutasku/-laukku
VedettäväEi
Punainen huomioväriEi
Paino2,19 kg

Spesifikaatiot

EAN 7317845901809

Arvosteluita

Suosittelemme