Hultafors 590130Tuotenumero: 4041707

Hultafors
Työkalureppu
48 taskua
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4041707
Ergonominen, yleiskäyttöön sopiva työkalureppu, jossa on kaksi suurta vetoketjullista lokeroa. Molempien lokeroiden vetoketjut aukeavat kokonaan, jolloin voit taittaa ulkopuolen kokonaan alas ja saat repun koko sisällön näkyviisi ja käyttöösi helposti.
Prisjakt
97,46 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4041707
Ergonominen, yleiskäyttöön sopiva työkalureppu, jossa on kaksi suurta vetoketjullista lokeroa. Molempien lokeroiden vetoketjut aukeavat kokonaan, jolloin voit taittaa ulkopuolen kokonaan alas ja saat repun koko sisällön näkyviisi ja käyttöösi helposti.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Ergonominen, yleiskäyttöön sopiva työkalureppu, jossa on kaksi suurta vetoketjullista lokeroa. Molempien lokeroiden vetoketjut aukeavat kokonaan, jolloin voit taittaa ulkopuolen kokonaan alas ja saat repun koko sisällön näkyviisi ja käyttöösi helposti. Sivulla olevan vetoketjun kautta pääset myös kolmanteen lokeroon kahden suuren lokeron välissä – se on pehmustettu ja sopii erinomaisesti kannettavien tietokoneiden, tablettien ja asiakirjojen säilyttämiseen. Siihen mahtuu enintään 15 tuuman kannettava tietokone. Laukku on valmistettu erittäin kestävästä ballistisesta polyesteristä, jonka kestävyys on 1 680 denieriä, jolla saavutetaan paras mahdollinen kestävyys ja käyttöikä. Laukun etupuolella on suuri tasku, jossa on soljella kiinnitettävä hihna suurten tai hankalan muotoisten laitteiden, materiaalien, kaapeleiden ja komponenttien kiinnittämiseen. Laukussa on keskikokoisia kannellisia ja vetoketjulla suljettavia taskuja herkkien varusteiden turvalliseen säilytykseen, läpinäkyviä taskuja, joiden avulla löydät helposti etsimäsi, ja hihnoja sähkötyökalujen ja latureiden kiinnittämiseen. Laukussa on myös ulkoinen rullamitan pidike, kynänpidikkeitä, avainpidike ja pieni lenkki karabiinihaan kiinnittämiseen.

Reppu on valmistettu erittäin kestävästä 1 680 denierin ballistisesta polyesteristä maksimaalisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden takaamiseksi. Taskuissa vuorotteleva punainen ja musta kangas helpottaa eri työkalujen ja taskujen erottamista toisistaan. Säädettävissä olkahihnoissa on liukumaton pinta ja 3D-muotoilu, joka seuraa vartalon muotoja optimaalisen ergonomisen kantamisen takaamiseksi. Sekä laukun takaosassa että olkahihnoissa on tuulettuva pehmuste viileää ja mukavaa työskentelyä varten. Laukun yläosassa on kaksi mukavaa kumikahvaa, joiden avulla voit helposti taittaa taka- ja etuosan ylös, kun haluat siirtää laukkua nopeasti. Vetoketjut ovat kierteisiä nailonvetoketjuja – ne ovat erittäin kestäviä, ja niissä on suuret metallivetimet, joihin on helppo tarttua myös hanskat kädessä.
Tekniset tiedot 
VäriMusta/punainen
Leveys380 mm
Syvyys330 mm
Riippulukon salpaEi
Korkeus430 mm
IrtolokeroEi
MateriaaliKangas
Materiaalin laatuPolyesteri (ballistinen)
Lukon kanssaEi
TeleskooppikahvallaEi
Malli/versioTyökalureppu
VedettäväEi
Punainen huomioväriEi
Lokeroiden määrä2
Paino2,85 kg

Spesifikaatiot

EAN 7317845901304

Arvosteluita

Suosittelemme