Hultafors 590120Tuotenumero: 4041714

Hultafors
Työkalureppu
42 taskua, 60 kg
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4041714
Ergonominen, raskaaseen käyttöön sopiva jokapaikan työkalureppu, jossa on vankka valettu pohja. Valettu pohja estää laukkua kaatumasta, suojaa pohjaa kosteudelta, lialta ja kulumiselta – ja pitää työkalusi kuivina.
Prisjakt
200,70 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4041714
Ergonominen, raskaaseen käyttöön sopiva jokapaikan työkalureppu, jossa on vankka valettu pohja. Valettu pohja estää laukkua kaatumasta, suojaa pohjaa kosteudelta, lialta ja kulumiselta – ja pitää työkalusi kuivina.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Ergonominen, raskaaseen käyttöön sopiva jokapaikan työkalureppu, jossa on vankka valettu pohja. Valettu pohja estää laukkua kaatumasta, suojaa pohjaa kosteudelta, lialta ja kulumiselta – ja pitää työkalusi kuivina. Laukku on valmistettu erittäin kestävästä ballistisesta polyesteristä, jonka kestävyys on 1 680 denieriä, jolla saavutetaan paras mahdollinen kestävyys ja käyttöikä. Siinä on kaksi suurta lokeroa, joiden vetoketjut voidaan avata kokonaan. Tämän avulla voit taittaa ulkopuolen kokonaan alas, jolloin saat repun koko sisällön näkyviisi ja käyttöösi helposti. Ulommassa lokerossa on runsaasti taskuja ja työkalunpidikkeitä. Vuorotteleva punainen ja musta kangas helpottaa eri työkalujen ja taskujen erottamista toisistaan.

Selkää lähinnä olevassa lokerossa on pehmustettu tasku kannettavalle tietokoneelle, tableteille ja asiakirjoille. Siihen mahtuu enintään 15 tuuman kannettava tietokone. Siinä on keskikokoisia läpällisiä ja vetoketjulla suljettavia taskuja herkkien varusteiden turvalliseen säilytykseen, läpinäkyviä taskuja, joiden avulla löydät helposti etsimäsi, ja ulkoinen vesipullotasku laukun vasemmalla puolella. Repussa on myös ulkoinen rullamitan pidike, kynänpidikkeitä, avainpidike ja joustavia lenkkejä pienemmille työkaluille, kuten ruuvimeisseleille.

Säädettävissä olkahihnoissa on liukumaton pinta ja 3D-muotoilu, joka seuraa vartalon muotoja optimaalisen ergonomisen kantamisen takaamiseksi. Sekä laukun takaosassa että olkahihnoissa on tuulettuva pehmuste viileää ja mukavaa työskentelyä varten. Laukun yläosassa on kaksi mukavaa kumikahvaa, joiden avulla voit helposti taittaa taka- ja etuosan ylös, kun haluat siirtää laukkua nopeasti. Vetoketjut ovat kierteisiä nailonvetoketjuja – ne ovat erittäin kestäviä, ja niissä on suuret metallivetimet, joihin on helppo tarttua myös hanskat kädessä.
Tekniset tiedot 
VäriMusta/punainen
Leveys370 mm
Syvyys340 mm
Riippulukon salpaEi
Korkeus480 mm
IrtolokeroEi
MateriaaliKangas
Materiaalin laatuPolyesteri (ballistinen)
Olkahihnan kanssaEi
Lukon kanssaEi
TeleskooppikahvallaEi
Malli/versioTyökalureppu
VedettäväEi
Punainen huomioväriEi
Lokeroiden määrä2
Paino2,84 kg

Spesifikaatiot

EAN 7317845901205

Arvosteluita

Suosittelemme