Hultafors 590110Tuotenumero: 4041711

Hultafors
Työkalulaukku
25 taskua, 60 kg
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4041711
Avoin, pehmeäkylkinen työkalulaukku, joka on suunniteltu ergonomiseen kantamiseen. Laukun takaosa on ergonomisesti kaareva, jotta laukkua voi kantaa vaivattomasti lähellä vartaloa.
Prisjakt
137,80 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4041711
Avoin, pehmeäkylkinen työkalulaukku, joka on suunniteltu ergonomiseen kantamiseen. Laukun takaosa on ergonomisesti kaareva, jotta laukkua voi kantaa vaivattomasti lähellä vartaloa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Avoin, pehmeäkylkinen työkalulaukku, joka on suunniteltu ergonomiseen kantamiseen. Laukun takaosa on ergonomisesti kaareva, jotta laukkua voi kantaa vaivattomasti lähellä vartaloa. Siinä on myös luja valettu pohja, joka estää laukkua kaatumasta, suojaa pohjaa kosteudelta, lialta ja kulumiselta – ja pitää työkalusi kuivina. Laukku on valmistettu erittäin kestävästä ballistisesta polyesteristä, jonka kestävyys on 1 680 denieriä, jolla saavutetaan paras mahdollinen kestävyys ja käyttöikä.

Laukun etu- ja takaosa ovat eri korkuisia, jolloin näet työkalusi helposti ja pääset niihin käsiksi edestä. Siinä on suuri keskilokero, jossa on runsaasti taskuja sekä työkalupidikkeitä. Siinä on keskikokoisia läpällisiä ja vetoketjullisia taskuja herkkien laitteiden turvallista säilytystä varten. Siinä on myös pidike rullamitalle, kynänpidikkeitä, avainpidike ja joustavia lenkkejä pienemmille työkaluille. Yhdessä sivutaskussa on sade- ja pölysuoja. Se on valmistettu ripstop-kankaasta ja suojaa laukkua ja sen sisältöä huonolta säältä, pölyltä ja lialta.

Kahva on erityisen korkea, mikä helpottaa laukun nostamista maasta. Siinä on pitkä kumipäällyste, joten voit tarttua kahvaan mukavasti sen koko matkalta ja tasapainottaa epätasaisesti lastattua laukkua. Kahva taittuu pois, jotta laukun sisältöä on helpompi tarkastella ja käyttää. Säädettävässä olkahihnassa on erittäin pitkä pehmuste, jonka liukumaton pinta takaa mukavan ja helpon kantamisen.
Tekniset tiedot 
VäriMusta/punainen
Leveys420 mm
Syvyys260 mm
Riippulukon salpaEi
Korkeus270 mm
IrtolokeroEi
MateriaaliKangas
Materiaalin laatuPolyesteri (ballistinen)
Olkahihnan kanssaKyllä
Lukon kanssaEi
TeleskooppikahvallaEi
Malli/versioAvoin työkalulaukku
VedettäväEi
Punainen huomioväriEi
Lokeroiden määrä1
Paino2,13 kg

Spesifikaatiot

EAN 7317845901106

Arvosteluita

Suosittelemme